Home

Danieli il Divino

Beukenlaan 12 2020 Antwerpen

Maandag tot Vrijdag

12:00-22:00

Zaterdag

18:00-22:00

Zondag

09:00-22:00
Reserveer

Over ons

Het Italiaanse restaurant Danieli IL Divino is één van de meest trendy hotspots in het Antwerpse en bij iedereen gekend om zijn ambiance en top locatie.

Het decor in het voormalig koetshuis van Kasteel den Brandt oogt indrukwekkend. De eyecatcher is ongetwijfeld de glazen veranda.

De zaak ademt allure & grandeur, de meubels zijn bekleed met operarode stoffen en op tafel ligt smetteloos wit linnen. Onze vlotte obers in bedienen u in een klassieke en verzorgde brasserietenue.

In het najaar van 2019 bestaat Danieli IL Divino 25 jaar in Park den Brandt.

THE PHARMACY ANTWERP

We nodigen u graag uit in de cocktailbar op de 1e verdieping:  Upstairs by The Pharmacy. De bar is elke dag open vanaf 17u.

The Pharmacy Antwerp is de tweede locatie van de familie Van Ongevalle, die met The Pharmacy in Knokke hoge ogen gooien. De familie is wereldbekend voor hun expertise op het gebied van cocktails. Dochter Hannah behoort zelfs tot de top 10 wereldwijd van beste bartenders. 

Heerlijke cocktails & zeldzame of unieke dranken kan u hier nuttigen.

Gift Shop

Verjaardag? Feestdag? Elke reden is goed genoeg, als u het ons vraagt. Geef een bezoek aan Danieli cadeau! U bepaalt het bedrag en het aantal cadeaubonnen.

Groepen

Heeft u iets te vieren en interesse om uw event te organiseren bij Danieli il Divino?

Gelieve ons dan te mailen voor een gepersonaliseerd aanbod: info@danieli-il-divino.be.

 

(foto credit: @nicolaslegein)

Vacatures

Danieli il Divino is voortdurend op zoek naar gekwalificeerd personeel dat zich enthousiast wil inzetten in een professionele omgeving. Ga de uitdaging aan, vervolledig de gevraagde gegevens en laat weten waarom jij graag voor ons zou werken.

Reservatie Prenotazione

Nieuwsbrief Notiziario

* verplicht veld
/ / ( dd / mm / yyyy )
Website made by MINSKY